bildLogotyp
bild
bild bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild

Trafikinformation

Du kan planera en effektiv resa med hjälp av aktuell trafikinformation. Trafik Stockholm förmedlar trafikinformation till trafikanter och samarbetspartners genom flertalet kanaler; egna webbsidor, Sveriges Radio samt via flertalet kommersiella radiokanaler, text-tv och navigeringssystem som har inbyggd TMC-mottagare. För en effektivare resa kan du planera din resrutt och undvika onödiga köer som orsakas av exempelvis vägarbeten.

Tack vare dagens teknik kan du planera en effektiv resa genom att kostnadsfritt hämta aktuell väg- och trafikinformation via våra kanaler ovan. Det går även att prenumerera på denna information via mobilen. Under resan håller du dig uppdaterad om trafikläget via radio, mobiltelefon, navigatorer och variabla meddelandeskyltar.

Mobiltelefon med trafiken.nu inladdad
Foto: Mikael Ullén

Transportföretag har möjlighet att prenumerera på trafikinformation från Trafik Stockholm.

Webbtjänster

trafiken.nu/stockholm
Trafiken.nu är en webbtjänst med samlad information om trafiken i Stockholmsområdet. Syftet är att göra ditt resande så smidigt som möjligt. Huvudmålgruppen är pendlare och du får en samlad och aktuell bild av trafikläget så att din resa blir enklare att planera oavsett om du åker bil, motorcykel, promenerar, cyklar eller åker med kollektivtrafiken. Webbtjänsten är byggd för att fungera lika bra i en dator som en smart telefon eller en surfplatta. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt.

Tjänsten finns även för Göteborg.

Läget i trafiken
Trafikverkets nationella tjänst. Här finner du en sammanfattning av trafikläget med bland annat rikstäckande information om aktuell trafiksituation för väg, järnväg och vägfärja i form av kartor, textrapporter och kamerabilder, samt halkprognoser under vinterhalvåret. Vidare finns information om vägkameror, rastplatser och väderstationer, samt reseplanerare för länstrafiken.

Radio och tv

Trafik Stockholm har ett nära samarbete med flertalet radiostationer som informerar bilisterna om läget på storstadens vägnät.

Andra informationstjänster

Trafik Stockholm förmedlar även trafikinformation till ett stort antal tjänsteförmedlare (företag som förmedlar trafikinformationstjänster under eget namn) som publicerar den via internet, mobila tjänster och appar.

Stockholms kommun

www.stockholm.se finns aktuell information om gator, parker och torg. Här finns också möjlighet att göra felanmälningar som rör gator och torg inom Stockholms kommun.


bild
Arbetar på uppdrag av
bild
Stockholms Stad    Nacka kommun
Trafikverket
© Trafik Stockholm
Kristinebergs Slottsväg 10, 112 14 Stockholm
Telefon 08-695 50 00
e-post: info@trafikstockholm.com
bild